Administrație

Vicepreședinții Consiliului Județean Timiș vor fi desemnați între Crăciun și Revelion. Va fi organizată o ședință extraordinară

Vicepreședinții Consiliului Județean Timiș vor fi desemnați marți, 29 decembrie. Anunțul a fost făcut de către președintele instituției, Alin Nica.

Alin Nica a confirmat organizare ședinței extraordinare la finalul întrunirii de astăzi, 23 decembrie.  Ar urma să fie organizată marți, 29 decembrie, fiind necesară prezența fizică.

Negocierile dintre USR – PLUS și PNL pentru funcțiile din fruntea Consiliului Județean Timiș și Primăria Timișoara au început în urmă cu mai bine de două luni, însă fără să se ajungă la un consens.


Pentru Consiliul Județean, propunerea PNL pentru funcția de vicepreședinte este Alexandru Preoteasa, în timp ce Alianța USR – PLUS îl susține pe Cristian Moș (fost candidat la președinția CJT).

La Primăria Timișoara a fost investit în funcție un singur viceprimar – Ruben Lațcău din partea USR – PLUS. Propunerea liberalilor, Cosmin Tabără, nu s-a concretizat din cauza divergențelor între cele două formațiuni politice apărute în timpul negocierilor.

Un comentariu

  1. Pingback: Consiliul Județean Timiș are, în sfârșit, doi vicepreședinți: Alexandru Preoteasa (PNL) și Cristian Moș (USR-PLUS) – Jurnalul de Timiș

Lasă un comentariu