Actualitate, Sănătate

Vești bune! Prima zi din 2021 fără COVID în județul Timiș

Pentru prima dată anul acesta, în județul Timiș nu au fost raportate decese și cazuri noi de infectări cauzate de Covid. Totodată, în spitalele din Timiș nu mai este niciun pacient la terapie intensivă, iar 90 de localități din cele 99 din județ au incidența 0.

4 iulie a fost prima zi fără bolnavi de Covid-19 la terapie intensivă. Nu au fost înregistrate nici cazuri noi de coronavirus în Timiș și nu a fost raportat niciun deces, astfel că bilanțul COVID este de 0 pe linie.

Sâmbătă, 3 iulie, în spitalele din Timiș se aflau trei pacienți la ATI din cauza Covid-19. Duminică, secțiile ATI sunt fără bolnavi de Covid.

Important de precizat este că 90 din cele 99 localități din Timiș au ajuns la incidență 0, potrivit site-ului tion.

Pe țară, au fost depistate 33 de cazuri noi de infectare cu virusul SARS-CoV2 . Trei decese au fost raportate de către Institutul Național de Sănătate Publică (INSP), dintre care unul este mai vechi, introduse în baza de date la solicitarea Ministerului Sănătății.

În Timiș nu este niciun caz nou raportat, la aproape 750 de testări.

Duminică dimineață erau 31 de persoane internate confirmate Covid-19 în spitalele din județ.

Potrivit autorităților din Timiș, rata de infectare la nivel de județ a crescut cu 0,01 în județ și la Timișoara față de sâmbătă. La Timișoara, rata ajunge la 0,06, iar în județ la 0,04. Toate cele 99 de localități din Timiș au rata sub pragul de 1,5 la o mie locuitori.

Lasă un comentariu