Actualitate

Vaccinare la Piața Flavia în primul weekend al deschideri

Se va face vaccinare cu echipe mobile la intrare în piața Flavia, în primul weekend după relaxarea măsurilor la nivel național, din 1 iulie. Se pot imuniza cu ser Pfizer și Johnson&Johnson cei ce vin acolo, dar și locuitorii din zonă.

În 3 și 4 iulie, în primul weekend după redeschiderea piețelor, o echipă mobilă de vaccinare va asigura imunizarea la intrare în piața Flavia din Timișoara, pe strada Lacului, în intervalul orar 10-18. Piețele de vechituri se deschid de la 1 iulie, după o adresă a prefectului județului Timiș – Zoltan Nemeth, a primarului Timișoarei Dominic Fritz și a președintelui CJ Timiș Alin Nica, transmisă către Guvernul României, în care cereau reanalizarea situației în următoarea hotărâre de Guvern care reglementează măsurile naționale pe timpul stării de alertă, cu privire la organizarea piețelor de vechituri.

„Pot beneficia de imunizare atât persoane care merg în piață, cât și locuitorii zonelor învecinate sau orice alta persoană interesată. Nu este necesară programarea în prealabil, având nevoie doar de act de identitate, iar serurile disponibile sunt Pfizer și Johnson & Johnson”, transmite prefectul județului Timiș Zoltan Nemeth.

Lasă un comentariu