Administrație

Va avea Sânnicolaul Mare Aquapark? Președintele Consiliului Județean Timiș vine în sprijinul primarului Dănuț Groza

Alin Nica, președintele CJ Timiș, îi oferă sprijinul primarului de la Sânnicolau Mare, Dănut Groza, pentru construirea unui Aquapark de mari dimensiuni. Subiectul a fost abordat în cadrul unei întâlniri de ieri, 17 februarie.

Potențialul Sânnicolaului Mare, motor socio-economic pentru nord-vestul județului, poate fi stimulat de Consiliul Județean prin asocierea în cadrul unor proiecte de anvergură, precum construirea unui aquapark de mari dimensiuni, investiție ce ar da un imbold important pentru întreaga zonă. Subiectul a fost abordat de președintele CJ, Alin Nica, în cadrul unei întâlniri de lucru cu primarul orașului, Dănuț Groza. Șeful CJ și-a manifestat deschiderea pentru identificarea unei modalități legale de asociere în acest caz. Mai mult, Nica a propus includerea unor asemenea investiții în cadrul strategiei de dezvoltare a celor de la ADR Vest, pentru a se înlesni accesarea de fonduri europene”, au declarat reprezentanții CJ Timiș.

Conform primarului Dănuț Groza, un studiu de fezabilitate a fost deja realizat. Mai mult, localitatea Sânnicolau Mare a fost declarată ca stațiune.

Știu cât de mult vă doriți Aquapark-ul, astfel că, în cadrul întâlnirii cu Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, acesta a fost principalul subiect de discuție. I-am prezentat demersurile făcute până în prezent și am obținut angajamentul lui pentru sprijinirea proiectului (…) Avem studiu de fezabilitate, am certificat Sânnicolau ca stațiune, lucrăm la încurajarea turismului și vom aloca în acest an bani pentru proiectarea Aquapark-ului. E un demers lung dar merită parcurs pentru a obține bani de la nivel național, iar bugetul local să îl folosim pentru infrastructură, educație și mediu” a declarat Dănuț Groza, primarul localității Sânnicolau Mare.

Ideea construirii unui Aquapark în județul Timiș a mai circulat în trecut. Pe când era primarul comunei Dudeștii Noi, Alin Nica a încercat implementarea unui astfel de proiect.

Lasă un comentariu