Actualitate

Urmărire ca în filme aproape de Timișoara. Polițiștii au tras focuri de armă!

Doi tineri afalți într-un autoturism au fost urmăriți de poliție, duminica noaptea, după ce aceștia nu au oprit la semnalele politistilor.

Polițiștii au făcut semnale tinerilor pentru a trage mașina pe dreapta care circula în localitatea Recas. Cu toate acestea, șoferul nu a oprit și și-a continuat drumul.

Observând că șoferul accelerează și mai tare, oamenii legii au tras mai multe focuri de avertisment, spărgând, totodată, roțile din spate ale autoturismului. În ciuda acțiunilor de intimidare ale polițișților, soferul si-a văzut în continuare de drum.

„Autoturismul a mărit viteza de deplasare, astfel că s-a continuat urmărirea acestuia,polițiștii fiind nevoiți să folosească armamentul din dotare,fiind efectuate mai multe focuri de avertisment și în direcția autovehiculului reușind-se avarierea cauciucurilor de la ambele roți din spate.
Cu toate acestea s-a continuat deplasarea pe DJ 609 E, cu roțile pe jante, iar la intrarea in localitatea Herneacova, autoturismul a părăsit carosabilul rulând pe un drum agricol încă 1 km, ulterior oprindu-se într-o zonă cu noroi”
, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Din autoturism au sarit, la un moment dat, doi oameni, care au luat-o la goană spre o zona plină se vegetație.

„După efectuarea unor noi somații s-a reușit imobilizarea unui tânăr de 23 ani din Timișoara. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat”, mai spun oamenii legii.

Șoferul autoturismului urmărit s-a ales cu dosar penal pentru conducere fara permis si sub influenta alcoolului si a fost amendat cu 500 de lei pentru nerespectarea restricțiilor anti-covid.

Deocmadată, cea de-a doua persoană din mașină nu a fost identificată, polțiștii făcând, în continuare, demersuri în acest sens.

Lasă un comentariu