Actualitate

Un tânăr de 22 de ani a fost reținut după ce a ucis o vecină prin incendiere

Un tânăr în vârstă de 22 de ani este suspecatat că a ucis prin incendiere o pe femeia în vârstă de 44 de ani, marți, pe strada București din Timișoara. Bărbatul este cercetat pentru infracțiunea de omor calificat, săvârșit prin cruzimi.

Au fost monente de teroare pentru locuitorii din zona Bd. Take Ionescu, marți. Vecinii au fost nevoiți la 112 pentru a sesiza autoritățile cu privire la faptul că o femeia de 44 de ani a ieșit în flăcări dintr-un bloc.

Femeia a fost preluată în stare gravă de un echipaj al ambulanței și transportată de urgență la Secția de Mari Arși a Spitalului Județean din Timișoara, unde a ajuns cu arsuri pe o suprafață de 98% din corp. Vecinii au spus, la momentul preluării femeii la spital, despre această că ar avea probleme psihice și ar mai fi încercat în trecut să se sinucidă.

Totuși, oamenii legii ajunși la fața locului au început cercetările și au stabilit altceva. Un tânăr de 22 de ani este suspectat că ar fi incendiat femeia, după ce ar fi turnat benzină pe ea. A fost reținut pentru 24 de ore în noaptea de marți spre miercuri, iar oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor calificat.

Având în vedere că femeia a murit, fapta de tentativă de omor va fi reîncadrată în cea de omor calificat săvârșit prin cruzimi.

Lasă un comentariu