Actualitate

Un refugiat afgan a murit călcat de tren într-o gară din Caraș-Severin

Un bărbat afgan a murit, miercuri noapte, călcat de tren, în Zăgujeni, județul Caraș-Severin. Migrantul avea permis de ședere în România și era repartizat la un centru de refugiați din Giurgiu.

Polițiștii Postului Poliție Transporturi Feroviare Caransebeș au fost sesizați, noaptea trecută în jurul orei 23.30, că în stația CFR Zăgujeni, o persoană a fost surprinsă și accidentată de tren. Potrivit presei locale, tânărul ar fi făcut parte dintr-un grup format din șase persoane.

Autoritățile au stabilit că este vorba de un tânăr de 28 de ani, din Afganistan, care a fost lovit și accidentat de locomotiva trenului InterRegio care circula între Arad și București-Nord. Bărbatul avea permis de ședere în România și era repartizat la un centru din Giurgiu.

Medicii de pe ambulanță care au sosit la fața locului au constatat decesul tânărului. Cadavrul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină  Legală și se va stabili cauza decesului în urma efectuării necropsiei.

Oamenii legii continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Lasă un comentariu