Sport

Un an greu, terminat cu bine! Ripensia câștigă ultimul meci din 2020

Ripensia Timișoara încheie anul cu trei puncte importante. Au reușit să-i învingă, la limită, pe constănțenii de la Farul. Timișorenii au câștigat cu 1-0, însă a fost mult de muncă.

Ultimul duel din acest an din liga secundă s-a disputat pe arena Electrica. Chiar dacă Farul pleca cu prima șansă, realitatea din teren a fost alta. Ambele formații s-au duelat, timp de 90 de minute, într-un stil de „totul sau nimic”.

Timișorenii au jucat bine în prima repriză, ratând oportunitatea de a deschide scorul în două rânduri, portarul oaspeților fiind într-o dispoziție bună de joc. Atacantul Farului, Bayoi, a lovit bara transversală în urma unui atac. Primele 45 de minute s-au terminat fără modificarea tabelei.

Ieșiți de la vestiare, meciul s-a disputat la ambele porți. Constănțenii au ratat câteva ocazii mari, iar Ripi a reușit să deschidă scorul în minutul 66, după ce Sokovic a înscris cu capul, după o centrare a lui Gabriel Stoi. Fiind nevoiți, constănțenii s-au aruncat în atac, însă nu au reușit să-l învingă pe portarul Ștefan Dobre. Meciul s-a încheiat cu o victorie meritată pentru Ripensia, care obține trei puncte importante.

Băieții lui Cosmin Petruescu termină anul pe locul 15, după o serie de rezultate negative.

Echipele de start:
Ripensia Timișoara
– Șt. Dobre – A. Macrițchii, Rogac, Lalic, Fridrich – V. Macrițchii, Coulibaly, Al. Neagu (cpt), Vasluian – Ene, Sokovic
Au mai intrat pe parcurs Stoi, Popovici, Gladun, Tudorache și Golda.

Farul Constanța – Bozoancă – Greu, Antoche, Cărăuș, Carabela – Silaghi, Cruceru, Bîrnoi – Hordouan, Banyoi, Măzărache

Lasă un comentariu