Sănătate

Trei angajați de la Spitalul Victor Babeș, diagnosticați cu COVID-19 după ce au primit prima doză de vaccin. Explicațiile managerului Cristian Oancea

Trei angajați din cadrul Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” au fost depistați cu COVID-19, la puțin timp după administrarea primei doze de vaccin împotriva virusului. Este vorba despre un medic, un asistent și un angajat din personalul auxiliar.

Managerul spitalului, Cristian Oancea, a explicat la Digi24 că cei trei angajați erau deja infectați, însă nu dezvoltaseră simptome la momentul vaccinării.

Este vorba despre două cadre medicale și un cadru auxiliar. Cadrul auxiliar a fost diagnosticat pozitiv chiar a doua zi după vaccinare și celelalte cadre medicale estimativ la 6-7 zile. Nu se aflau sub protecția vaccinului. Erau în cursul bolii, simptomatic ușor toate trei și când i-am testat i-am descoperit pozitiv. Nu îi punem în contextul vaccinării”, a declarat Cristian Oancea pentru postul Digi24.

Aproximativ 500 de angajați ai Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” au primit prima doză de vaccin anti-COVID-19.

Lasă un comentariu