Sănătate

Timișorenii care nu se pot deplasa sau sunt imobilizați la pat se pot vaccina la domiciliu. Cum se pot programa doritorii

Persoanele care nu se pot deplasa sau sunt imobilizate la pat vor putea fi inoculate la domiciliu. Opt echipaje mobile, puse la dispoziție printr-un parteneriat public-privat, vor circula prin oraș.

Astfel, aceste echipaje vor putea vaccina persoanele care nu se pot deplasa sau care sunt imobilizate la pat, precum și pe aparținătorii cu care locuiesc.

Pentru programare, doritorii pot apela la call-centerul pus la dispoziție de Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Timișoara: 0356 406 517. Ulterior, persoanele care vor beneficia de acest serviciu vor fi anunțate în prealabil de vizita echipelor mobile.

Programul de vaccinare la domiciliu este realizat printr-un parteneriat public-privat: mașinile sunt oferite de Automobile Bavaria Timișoara, șoferii sunt ai STPT, medicii și asistentele sunt angajații Primăriei Timișoara, iar call-centerul este pus la dispoziție de Direcția de Asistență Socială.

O echipă mobilă este compusă dintr-un șofer (angajat al STPT), un medic și doi asistenți.

Lasă un comentariu