Actualitate

Tânăra atacată cu bestialitate în plină zi în Parcul Botanic. Atacatorul nu a fost identificat

O tânără în vârstă de 35 de ani a fost atacată de un individ, în Parcul Botanic din Timișoara pe timp de zi.

Tânăra a intrat în parcul Botanic pe intrarea dinspre strada Gheorghe Lazar, iar după nu mult timp un individ a atacat-o, și a încercat să o sugrume.

Din fericire doi tineri au sărit în ajutorul ei, dar din păcate nu au reușit să îl prindă pe agresor.

După sosirea echipajelor de ambulanță și poliție la locul faptei, tânăra a fost transportată la spital pentru ca rănile și leziunile la nivelul feței și a gâtului să fie tratate.

Oamenii legii au demarat cercetările pentru a-l prinde pe agresorul care se află în libertate și încă nu a fost identificat.

Soțul femeii cere ajutorul persoanelor care se aflau în zonă, sperând să obțină suficiente informații ca să îl identifice pe agresor.

„Sotia mea isi poate aminti mai ales 3 femei care se aflau in imediata apropiere, dar au fugit de frica faptuitorului. Dacă este posibil, cerem o descriere a faptuitorului pentru a-l putea identifica” a declarat soțul femeii.

,, Politistii s-au sesizat din oficiu si au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente” au transmis pentru colegii de la opiniatimisoarei, reprezentantii IPJ Timis.

Lasă un comentariu