Actualitate

Sute de timișeni au fost amendați pentru că nu au purtat masca de protecție

Oamenii legii au aplicat peste 300 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea normelor de igienă sanitară, dar și pentru încălcarea restricțiilor de deplasare.

Aproape 300 de polițiști și jandarmi au verificat mai multe societăți comerciale, dar și zeci de mijloace de transport persoane.

La activităţi au participat 279 de forţe de ordine, fiind verificate 81 de societăți comerciale, precum şi 81 de mijloace de transport persoane, dintre care 51 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 2000 de persoane”, se arată în comunicatul IPJ Timiș.

În total, forțele de ordine au aplicat 302 sancțiuni contravenționale, în valoare de 90.200 de lei.

Dintre acestea, 240 de sancțiuni contravenționale în valoare de 68.200 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare și 61 de sancțiuni în valoare de 21.500 de lei pentru nerespectarea interdictiilor privind deplasarea/libera circulație”, conform forțelor de ordine.

IPJ Timiș transmite că „aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus și impunerea respectării legislației”.

sursă foto: IPJ Timiș

Lasă un comentariu