Actualitate

Sute de amenzi pentru persoanele care nu poartă mască, în județul Timiș

Acțiuni descinse de polițiștii și jandarmii din județul Timiș, în cursul zilei de vineri. Oamenii legii au împărțit sute de amenzi persoanelor care nu respectă măsurile de protecție individuale. Au fost verificate zonele aglomerate și mijloacele de transport.

IPJ Timiș transmite că au fost legitimați aproape 1000 de persoane, iar valoarea amenzilor se ridică la peste 30.000 de lei. La aceste acțiuni au participat polițiști, angajați ai DSP-ului, jandarmi, pompieri dar și polițiști locali. Au fost verificate 187 de societăți comerciale și 159 de mijloace de transport.

Conform datelor oferite de IPJ, 791 de persoane au fost legitimate. Dintre acestea, 236 au fost sancționate pentru nerespectarea regulilor sanitare în vigoare.

„Pentru abaterile constatate au fost aplicate 236 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 34.250 de lei. Dintre acestea, 235 de sancțiuni, în valoare de 31.250 de lei au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare” au mai declarat oamenii legii.

Lasă un comentariu