Actualitate

Se redeschid terasele în Timișoara în cazul în care nu se prelungește carantina

De 23 de zile, terasele din Timișoara sunt închise. Acestea ar putea fi redeschise joi, dacă în ședința CJSU nu se va dispune prelungirea carantinei. Terasele se vor deschide în cazul în care carantina va fi ridicată, însă programul va fi unul limitat, în funție de restricțiile impuse la nivel național.

Noile restricți în vigoare de câteva zile, impuse la nivel național, impun ca terasele să aibă un program diferit, în funcție de rata de infectare cu COVID-19 în fiecare localitate. Prin urmare, în localitățile în incidența depășește 4/1.000 locuitori, terasele vor avea program redus doar în weekend, la fel ca și magazinele și restaurantele, iar în localitațile unde rata de infectare depășește 7,5/1.000, acestea vor avea program scurt toată durata săptămânii.

Alin Nica a anunțat că programul teraselor din Timișoata va putea fi redus doar în weekend, numai dacă în Timișoara incideța scade sub 7/1.000,

Rămâne de văzut dacă analiza DSP va arăta că este nevoie sau nu de prelungirea măsurii carantinării în Timișoara și ce se va vota în CJSU, care probabil se va reuni în ședință în cursul zilei de miercuri.

Lasă un comentariu