Administrație

Se redeschid creșele în Timișoara!

Creșele de stat aflate în subordinea Primăriei Timișoara își reiau programul de săptămâna următoare. Reprezentanții primăriei spun că i-au anunțat pe părinți prin WhatsApp și că au fost luate toate măsurile igienico-sanitare necesare.

„Cea de-a 13-a, Creșa Cosânzeana, aflată pe strada Constantin Brăiloiu, nr. 2, se va redeschide de marți, 6 aprilie. Deschiderea ei este condiționată de accesul la bucătăria grădiniței cu care această creșă împarte aceeași clădire, iar aceasta se va deschide tot de marți. Părinții copiilor înscriși în aceste creșe au fost deja anunțați de redeschiderea lor pe grupurile de WhatsApp”, a transmis Direcția Comunicare-Relaționare din cadrul Primăriei .

Cele 13 creșe de stat aflate în subordinea Primăriei Timișoara au fost închise aproape toată luna martie, odată cu intrarea în carantină a orașului. În 21 martie, Comitetul Local pentru Situații de Urgență a decis ca acestea să rămână închise pentru două săptămâni, după ce CJSU nu a reușit prelungirea măsurii de carantină. Totuși, a intervenit ordinul dat de Raed Afarat pentru prelungire, iar mai apoi o nouă decizie votată în CJSU, astfel că orașul de pe Bega a stat în carantină până în noaptea de 31 martie spre 1 aprilie.

Lasă un comentariu