Administrație

Se caută un nou city manager pentru administrarea Timișoarei. Se cere experiență de peste 10 ani. Cum arată anunțul publicat

După ce orașul de pe Bega a rămas fără city manager, în urma demisiei lui Robert Kristof după alegerile locale, noua administrație caută o persoană pentru ocuparea acestui post. Se cere experiență de peste 10 ani, precum și o doză de umor.

Dominic Fritz a publicat anunțul pe Facebook. Deși noul Cod Administrativ îi permite numirea unei persoane după bunul plac, noul primar dorește organizarea unui concurs și așteaptă CV-uri din toată țară, motivând că „Timișoara merită cel mai bun city manager”.

Următorul city manager trebuie să fie absolvent de studii superioare în domeniul economic, administrativ, tehnic sau juridic, dar și să aibă o experiență de minimum zece ani în managementul public și/sau privat. Pe lângă, candidatul ideal trebuie să fie proactiv, dinamic, foarte bun negociator dar și să aibă și o doză de umor.

Anunțul publicat de Dominic Fritz

Persoanele interesate sunt rugate să trimită un mail (CV + scrisoare de intenție) pe adresa loredana.pintea@primariatm.ro, până la data de 25 noiembrie:

Cei interesați sunt rugați să trimită, în format electronic, un CV și o scrisoare de intenție către Dna. Loredana Pintea, consilier personal al Primarului Timișoarei (loredana.pintea@primariatm.ro), până la data de 25 noiembrie. Urmează un interviu telefonic cu persoanele selectate. 3 finaliști vor fi invitați la o discuție cu o comisie de selecție condusă de Primarul Timișoarei, care va numi noul Administrator Public, cu un contract de management până la sfârșitul mandatului”, se mai arată în comunicat.

Două persoane au mai ocupat funcția de city manager al Timișoarei până în prezent: Sorin Drăgoi și Robert Kristof.

Lasă un comentariu