SCM Poli
Sport

SCM Poli obține o nouă victorie după o revenire de senzație! HC Dobrogea Sud – SCM Poli 23-25 (16-9)

SCM Poli a învins HC Dobrogea Sud după o revenire uluitoare în jocul cu finalista Cupei României. Astfel, cu toate că dobrogenii conduceau în minutul 50 cu scorul de 23-17, alb-violeții au reușit să întoarcă scorul în favorea lor, nemailăsând adversarul să înscrie din acel moment până la finalul jocului.

Începutul de meci a fost foarte inspirat pentru alb-violeți, care au condus cu 5-2 în min 8. Time-out-ul luat de dobrogeni a avut imediat efect, pentru că ei au preluat controlul pe parcursul celorlalte minute rămase din prima repriză.

După revenirea de la vestiare, timișorenii au redus din diferență și s-a mers într-un oarecare echilibru.

Jocul părea că merge în direcția unei victorii a handbaliștilor de la malul mări până în ultimele 10 minute, când Timișoara s-a concentrat pe defensivă, a recuperat încet-încet și a răsturnat situația în favoarea ei în ultimele 5 minute.

A preluat conducerea 24-23, a avut șansă la aruncarea adversarilor trimisă pe lângă poartă, apoi a jucat ultimele 90 de secunde foarte inteligent atât pe apărare cât și în atac. Meciul s-a încheiat cu un 7 metri transformat de Sadoveac în ultimele secunde. Astfel că am asistat la o revenire incredibilă.

Marcatorii întâlnirii, pentru SCM Poli au fost Sadoveac 8, Barros 6, Șomlea 3, Neamțu 3, Baican 2, Fenici 1, Cîmpan 1, Năstăsie 1. La Constanța, Șandru a marcat 6 goluri, iar Nistor 4.

Un comentariu

  1. Pingback: Ripensia, un nou eșec în deplasare. Ripensia - Unirea Slobozia 2-0 - Jurnalul de Timiș

Lasă un comentariu