Administrație

Schimbare de funcții la Colterm. Bogdan Nanu este noul director general. Emil Șerpe rămâne adjunct

Schimbare „amicală” la conducerea Colterm. Bogdan Nanu va conduce societatea de termoficare, după aproape două luni de la momentul în care a devenit director adjunct. Emil Șerpe, care a fost director general timp de patru ani, va rămâne la conducerea Coltermului, din postul de director adjunct.

Bogdan Nanu va prelua atribuțiile de director general din data de 1 februarie 2021. Conform reprezentanților Colterm, Emil Șerpe rămâne în consiliul de conducere, din „motive personale”. Acesta va fi adjunctul noului director.

Emil Șerpe și Bogdan Nanu

Având în vedere măsurile de reorganizare care se află în curs de implementare la Colterm SA, începând cu 1 februarie 2021, funcția de director general va fi ocupată de Bogdan Nanu, actualmente director general adjunct. Emil Șerpe va trece pe poziția de director general adjunct, fiind decizia domniei sale, pe motive de ordin personale.

Totodată, schimbarea are la bază și experiența vastă în domeniul financiar a d-lui Bogdan Nanu, cu atât mai mult cu cât în perioada următoare vor fi implementate la nivelul companiei de termoficare măsuri de reorganizare a societății, care vizează, în principal, restructurări de ordin economic, condiții în care expertiza acestuia va fi un garant pentru revigorarea Colterm SA. De asemenea, dl. Emil Șerpe va avea, la rândul său, o contribuție importantă în procesul de reorganizare, având în vedere experiența sa din ultimii șase ani în cadrul companiei, din care ultimii patru de pe funcția de director general”, se arată în comunicatul transmis de Colterm.

Bogdan Nanu este absolvent al Universității Politehnica, secția Inginerie Economică. Are un masterat în Management în Industrii și Afacerii. Este considerat ca fiind un specialist în redresări financiare. A lucrat peste 20 de ani în asistarea societăților naționale și multinaționale în realizarea de audit intern și extern.

Decizia vine după câteva zile de la momentul în care reprezentanții Coltermului au propus o soluție pentru redresarea economică a societății de termoficare: concordatul preventiv. Mai multe detalii despre procedură găsiți AICI.

Lasă un comentariu