Actualitate

Sancțiuni în valoare de aproape 100.000 lei pentru persoanele care nu respectă restricțiile în vigoare

Polițiștii timișeni continuă controalele pentru a verifica dacă normele de igienă sanitară și restricțiile de deplasare sunt respectate. În ultimele 24 de ore, forțele de ordine au aplicat sancțiuni în valoare de 100.000 lei.

Oamenii legii și-au desfășurat activitatea în societăți comerciale, zone aglomerate și mijloace de transport. De asemenea, au fost instituite filtre în localitățile carantinate, dar și pe timpul nopții, în vederea respectării restricțiilor de deplasare. În urma acțiunilor desfășurate de polițiști, peste 3500 de persoane au fost legitimate.

La activităţi au participat 321 de forţe de ordine, fiind verificate 94 de societăți comerciale, precum şi 130 de mijloace de transport persoane, dintre care 79 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 3500 de persoane” se arată în comunicatul IPJ Timiș.

În ultimele 24 de ore au fost aplicate peste 350 de amenzi, în valoare de aproape 100.000 lei, atât pentru nepurtarea măștii, cât și pentru nerespectarea restricțiilor de deplasare.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 372 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 98.890 de lei. Dintre acestea, 340 de sancțiuni contravenționale în valoare de 89.890 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare. Totodată au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale în valoare de 9.000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Autoritățile anunță că aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Lasă un comentariu