Actualitate

S-ar putea ca toți cei vaccinați anti COVID, să scape de restricții în domeniul HORECA și al evenimentelor cultural-artistice și sportive

Românii vaccinați ar putea scăpa de restricții la restaurante, evenimente culturale și sportive, pe baza adeverinței verzi europene.

Mediul privat, Ministerul Sănătății și Ministerul Economiei au format un grup de lucru care discută posibilitatea ca românii vaccinați să scape de restricții în domeniile horeca, al evenimentelor, în domeniile cultural-artistice și sportive, a declarat preşedintele Organizaţiei Patronale a Hotelurilor şi Restaurantelor din România (HORA), Daniel Mischie. 

Ministrul Sanatații, Vlad Voiculescu, susține proiectul pe care îl consideră singura sansa de a reporni economia si de a stimula vaccinarea, potrivit informatiilor Ecomedia.ro.

Autoritațile și mediul privat doresc ca persoanele vaccinate sau cele cu test Covid negativ sa poată participa la evenimentele unde acum accesul publicului este interzis sau restricționat parțial, cum ar fi competiții sportive, teatru, cinema sau să poata participa fară a le mai fi impuse restricțiile din acest moment si anume un număr maxim de persoane la o masă în restaurant.

Lasă un comentariu