Sănătate

S-a inaugurat primul centru de vaccinare non-stop la Timișoara

Anunțat cu o săptămână în urmă, primul centru de vaccinare non-stop din România tocmai a fost inaugurat la spitalul județean din Timișoara. Vor fi implicați și medicii de familie în campania de imunizare.

Am participat în această dimineață la deschiderea primului centru de vaccinare non-stop din România, la Spitalul Județean Timișoara. Este un pas consistent către imunizarea unui important segment de populație și imaginarea unui nou început, fără pandemie a anunțat președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica.

El a anunțat și desfășurarea unei noi etape în campania de imunizare,anume implicarea medicilor de familie. 

Aseară am purtat o discuție cu coordonatorul național al campaniei de vaccinare, domnul Valeriu Gheorghiță și m-a asigurat de sprijinul lui pentru implicarea medicilor de familie în campania de vaccinare și pentru alocarea unui număr mai mare de vaccinuri având în vedere criza cu care ne confruntăm la Timișoara și în zona periurbană”, a mai spus șeful CJT.

Se mai lucreză la o un centru de vaccinare drive thru, în cadrul căreia oamenii vin în mașina personală și sunt imunizați rămânând în interiorul acesteia.

Lasă un comentariu