Administrație

PSD Timiș: Alocarea fondurilor guvernamentale pentru localități a fost făcută pe criterii politice. Este o japcă în toată regula

Oficialii PSD Timiș sunt nemulțumiți de modul în care au fost împărțite fondurile guvernamentale, în urma ultimei rectificări. Aceștia atrag atenția că alocarea banilor a fost făcută pe criterii politice, „în funcție de culoarea primarului”.

Social-democrații dau exemplul localității Dudești Noi, care beneficiază de o sumă de trei ori mai mare decât orașul Recaș:

„Japcă în toată regula cu banii din ultima rectificare de la Guvern. Fondurile au fost împărțite exclusiv pe criterii politice, în funcție de culoarea primarului. Sloganurile prețioase afișate de liberali în campaniile electorale recente nu pot masca o hoție ca aceasta, în care banii merg cu prioritate la primarii de casă ai președintelui Nica. Orașul Recaș primește 55 de mii de lei, de trei ori mai puțin ca Dudeștii Noi și de șase ori mai puțin decât Dudeștii Vechi, localitatea Șag primește 52 de mii de lei, de patru ori mai puțin ca Sânandrei, iar Remetea Mare 59 de mii de lei, prin comparație cu Pișchia care a primit de trei ori mai mult”, declară reprezentanții PSD Timiș.

Nici liberalii Alin Nica și Liliana Oneț nu au scăpat de acuzele social-democraților. Președintele CJT este caracterizat ca fiind un „politruc”, în timp ce prefectul de Timiș „este un docil executand de partid”:

Alin Nica se dovedește un politruc care nu depășește nivelul de primar de comună, așa cum doamna prefect Liliana Oneț îşi confirmă imaginea de om fără valoare, docil executant de partid. Conducerea liberală a județului nostru demonstrează ceea ce se vede și în plan național, unde negocierile sunt întinse ca elasticul doar pentru a obține putere cât mai multă, și anume că ciolanul trebuie ținut cu dinții iar clienții de partid trebuie serviți cu prioritate”, au mai spus social-democrații.

Lasă un comentariu