Actualitate

Protest spontan la Timișoara împotriva restricțiilor: „Arafat, nu uita, Timișoara nu-i a ta!”

Mai multe sute de persoane au fost prezente la un protest împotriva restricțiilor impuse de către Guvern, în noapte dintre duminică și luni. Protestul a avut loc în Piața Victoriei din Timișoara și a fost urmărit pe Facebook de câteva mii de oameni.

Timișorenii nemulțumiți au scandat „Libertate! Libertate!”, „Azi în Timișoara, mâine-n toată țara!”, „Arafat, nu uita, Timișoara nu-i a ta!”, „Timișoara e vie!”.

La protest și-a făcut prezența și un echipaj de jandarmi, aflat în patrulă în zona centrală. Aceștia au solicitat prezentarea declarațiilor pe proprie răspundere de către manifestanți, fără succes însă întrucât aceștia le-auu transmis, în mod răspicat, că nu au declarații la ei.

Jandarmii au sancționat cu amenzi mai multe persoane prezente la protest, însă acestea au continuat să ocupe zona Pieței Victoriei.

În jurul orei 02:45, după ce au cântat împreună imnul României „Deșteaptă-te, române”, protestatarii au pornit în marș, scandând în continuare împotriva guvernului, prefectului și a primarului.

Mai târziu, timișorenii nemulțumiți au ajuns în fața locuinței primarului Dominic Fritz, acolo unde au scandat împotriva acestuia, solicitându-i să își dea demisia.

2 Comentarii

  1. ASA DA !!!!!

  2. VREM:
    -Toți banii care au întrat în tara ptr vaccinuri și tratamente covid sa fie declarați public și sa se investească CU MAXIMA TRANSPARENȚĂ în sănătate și infrastructura
    – presa sa fie LIBERA exact cum ar trebui sa fie, sa nu fie manipulata politic. Presa este piesa de legatura între parlament și popor, cea care TREBUIE sa dea informațiile CORECTE, CLARE și ADEVĂRATE
    – TOTI CEI CARE AU LUAT PARTE LA aceasta structura infracțională care a îngenunchiat economia tarii,care au restricționat fără un motiv real poporul… sa fie judecati public și aspru. ROMANIA ESTE A NOASTRĂ NU A VOASTRĂ !!

Lasă un comentariu