Actualitate

Prinși în flagrant în timp ce încercau să fure dintr-o mașină din centrul Timișoarei

Patru indivizi, cu vârste cuprinse între 22 și 35 de ani, au fost prinși în flagrant. Aceștia încercau să sustragă bunuri dintr-o mașină din centrul Timișoarei. Aceștia sunt suspecți și într-un caz de furt de la Universitatea de Vest.

Cei patru au fost trimiși în arestul IPJ Timiș pentru 24 de ore.

Patru persoane, cu vârste cuprinse între 22 și 35 de ani, au  fost reținute de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale pentru comiterea unor furturi din autoturisme și dintr-o unitate de învățământ. Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în arestul I.P.J. Timiș” se arată în comunicatul IPJ Timiș.

Hoții sunt suspecți și într-un caz de furt săvârșit la Universitatea de Vest, unde au sustras mai multe aparate electronice.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că în perioada 14 – 16 octombrie a.c., cei patru bărbați au comis un număr de două acte materiale de furt în formă continuată, sustrăgând mai multe bunuri electronice dintr-o unitate de învățământ”, au mai declarat oamenii legii.

Prejudiciul a fost recuperat parțial, iar pe numele suspecților s-au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Lasă un comentariu