Administrație

Primăria Timișoara îi invită pe cetățeni pe Zoom pentru o dezbatere publică privind taxele și impozitele din 2021

O oră va acorda Primăria Timișoara cetățenilor într-o dezbatere publică privind taxele și impozitele locale de anul viitor. Fiecare timișorean care va lua cuvântul va avea la dispoziție cinci minute.

Joi, 10.12.2020, de la ora 17.00, municipalitatea organizează, pe platforma online Zoom, o dezbatere publică pentru stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2021. 60 de minute vor fi puse la dispoziție de către oficialii PMT.

Cetățenii pot transmite, în scris, propuneri, sugestii sau opinii privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii pe adresa de mail camelia.crisan@primariatm.ro, până pe 9 decembrie, ora 14.00.

Persoanele care doresc să participe la dezbaterea online trebuie să anunțe tot până pe 09.12.2020, ora 14.00, la adresa camelia.crisan@primariatm.ro, în care să specifice opiniile pe care doresc să le pună în discuție, precum și următoarele date persoanele: nume, număr de telefon, adresa de e-mail pentru trimiterea invitației online prin care vor accesa întâlnirea de pe Zoom.

Participanţii la dezbatere care se înscriu la cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre aflat pe ordinea de zi”, se arată în comunicatul PMT.

Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de cinci minute pentru fiecare participant.

Proiectul supus dezbaterii poate fi analizat aici

Lasă un comentariu