Actualitate

Prefectul de Timiș și o consilieră USR acuzați de comandarea unui flagrant cu clienți falși la un restaurant din Timișoara

Ana Munteanu, consiliera locala din partea USR, a rugat mai multe persoane sa isi rezerve mese la restaurantul unui hotel din Timișoara pentru a obtine amendarea reprezentanțlor restaurantului de catre jandarmerie.

Consiliera locala USR a însoțit jandarmii pentru a se asigura că presupușii clienți falși nu sunt amendați, deși legea nu îi permite să decidă pe cine sancționeză forțele de ordine.

Ana Munteanu a recunoscut că îi cunoștea pe cei prezenți în restaurant, care au făcut rezervarea și i-a rugat să tocmai pentru a demonstra că hotelurile și restaulantele din Timișoara nu respectă regurile.

Jandarmii nu au mers acolo la ordinul meu. Jandarmii au mers în urma unei sesizări, la ordinul prefectului. Cu o zi înainte se făcuse o rezervare pentru patru persoane. Acceptă rezervări doar la faţa locului. Patru persoane s-au aşezat la masă. Îi cunoşteam. Am fost acolo alături de jandarmi ca să mă asigur că ei nu vor primi nicio amendă, ci că ei sunt cei care ne-au ajutat şi au sesizat că se întâmplă o ilegalitate” a dclarat consiliera USR, Ana Munteanu.

Reprezentantii restaurantului acuza implicarea Prefectului de Timis Zoltan Nemeth, despre care acestia sustin ca a fost „capul” planului de inscenare.

2 Comentarii

  1. Carmen Ghindeanu

    Primar neamț, prefect maghiar,ce mai!!!

  2. Pingback: Membrii USR confirmă: Ana Munteanu a fost însoțită de șefi ai partidului la flagrantul din restaurant – Jurnalul de Timiș

Lasă un comentariu