Sport

Politehnica Timișoara visează frumos! Este aproape de îndeplinirea obiectivului: accederea în play-off

ASU Politehnica Timișoara este la un singur pas de îndeplinirea obiectivului echipei: accederea în play-off-ul Ligii a 2-a. Pentru ca acest obiectiv să fie îndeplinit cu siguranță este nevoie de un rezultat pozitiv în meciul de sâmbătă de la ora 11 cu Pandurii Târgu Jiu.

Echipa lui Alexa nu a cunoscut gustul eșecului în anul 2021, iar în contextul în care contracandidatele la promovare s-au „împiedicat” în mod repetat, Poli apare ca una dintre echipele favorite la promovarea în Liga I.

Cu toate că datele de pe hârtie arată bine pentru Poli, tehnicianul alb-violeților preferă să rămână cu picioarele pe pământ. „E un meci cât un sezon, nu vreau să se creadă că e un meci câştigat dinainte, că e un meci uşor. Pandurii au arătat foarte bine la Aerostar, au problemele pe care le au, dar am înţeles că sunt pe cale să şi le rezolve. Au un prim 11 foarte bun, cu mulţi jucători străini, dar mergem să câştigăm”, a declarat antrenorul.

Partida cu Pandurii Targu Jiu se va dispută sâmbătă, de la ora 11, în runda a 19-a a Ligii 2. Meciul va fi transmis pe canalul de YouTube al Politehnicii, iar ca la fiecare meci de acasă jucat de timișoreni, suporterii au avut șansa de a cumpăra bilete virtuale.

Lasă un comentariu