Sport

Poli a pierdut cu 2-0 la Chiajna după un meci slab, dar se califică la limită în play-off

Cu toate că Polithenica Timișoara a pierdut meciul din ultima e etapa din sezonul regulat al Ligii a 2-a, echipa timișoreană s-a calificat in extremis în play-off-ul pentru promovare.

Poli se va bate pentru promovarea în Liga I sunt FC U Craiova 1948, CS Mioveni, Csikszereda Miercurea Ciuc și ASU Poli Timișoara.

Marcatorii meciului au fost Chereches în min. 37 și Llullaku în min. 90. Din păcate pentru timișoreni, Poli nu a reușit să își creeze ocazii prea mari.

  • Concordia Chiajna: Chesneau – Borța, Manole, L. Ion, Cherecheș – Biceanu, Rosado – Hergheligiu, M. Dumitru, Ciucureanu – G. Deac
  • ASU Poli Timișoara: Hindrich – Sofran, Mera, Scutaru, Pamfile – Codrea, Casado – D. Radu, Ignea, Popovici – Plazonja

Tragerea la sorți a programului play-off-ului și play-out-ului din Liga 2 va avea loc luni, iar în primul weekend din aprilie se va juca prima rundă a celei de-a doua faze a eşalonului secund.

Formatul competiţiei Liga 2 s-a modificat din acest sezon, prin decizia Comitetului Executiv din 18 august, fiind compus din două faze: sezonul regular şi play-off/play-out. La finalul primei faze, programate a se încheia pe 28 martie, primele şase echipe clasate vor participa în play-off, în timp ce restul de 14 echipe rămase vor participa în play-out, împărţite în două grupe a câte şapte.

În acest sens, luni, 29 martie, în sala “Nicolae Dobrin” a Casei Fotbalului, cu începere de la ora 11:00, va avea loc tragerea la sorţi în urma căreia se va stabili programul play-off-ului şi play-out-ului.

Un comentariu

  1. Clar ca poli se va bate la promovare cu Poli.. nu prea ti-a iesit cand ai scris dar e si un pic de adevar

Lasă un comentariu