Actualitate

Peste 5.000 de infectări cu COVID-19 la nivel național! Record în județul Timiș! Timișoara va intra în scenariul roșu.

În ultimele 24 de ore, din testările efectuate au rezultat 5.028 de rezultate pozitive de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2, reprezentând un record la nivel național. Județul Timiș a înregistrat cel mai ridicat număr de infectări într-o zi, de la începutul pandemiei.

Conform datelor transmise de Grupul de Comunicare Strategică, până astăzi, 23 octombrie, 201.032 de persoane au fost diagnosticate cu virusul COVID-19, în timp ce 144.429 au fost declarate vindecate.

În spitalele din România sunt internați 10.427 de pacienți, dintre care 782 sunt internați la ATI (Anestezie și Terapie Intensivă). 82 de persoane au decedat în ultimele 24 de ore, dintre care una în Timiș.

Județul Timiș a stabilit un nou record, fiind depistate 333 de noi cazuri de infectare. La spitalele din Timișoara sunt internați 211 de pacienți, iar 33 se află la ATI.

La nivelul județelui Timiș, rata de infectare a ajuns la 2,59, raportat la mia de locuitori.

Timișoara va intra în scenariul roșu, după cum anunța ieri prefectul de Timiș, Liliana Oneț. Este așteptată ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență pentru a declara, în mod oficial, trecerea orașului Timișoara în scenariul roșu.

Lasă un comentariu