Actualitate, Social

Pensionarii din Timiș vor primi bilete de tratament. Care sunt stațiunile disponibile

Pensionarii și asigurații bugetului asigurărilor sociale de stat vor primi bilete de tratament de la Casa Județeană de Pensii Timiș. Stațiunile pentru care sunt disponibile bilete sunt Buziaș, Geoagiu și Moneasa.

Stațiunea Amara este ideală pentru tratament cardiovascular. La Hotel Ialomiţa sunt disponibile două bilete din 25 aprilie.

La stațiunea Băla se face tratament remumatismal. La Hotel Ceres sunt două bilete disponibile din 22 aprilie.

Stațiunea Buziaș este indicată pentru tratament cardiovascular. La Hotel Silvana sunt 43 de bilete din 25 aprilie.

Stațiunea 1 Mai este pentru tratament reumatismal. La Hotel Ceres sunt patru bilete disponibile din 22 aprilie, patru bilete din 24 aprilie și alte patru bilete din 25 aprilie.

La Geoagiu se poate merge pentru tratarea reumatismului. La Hotel Ceres sunt două bilete disponibile din 23 aprilie, două din 24 aprilie și două din 25 aprilie. 

La Moneasa se face tot tratament reumatismal, iar la Hotel Codru Moma sunt opt bilete din 22 aprilie, zece din 23 aprilie și alte zece din 24 aprilie. 

Doritorii vor putea obține bilete de tratament la numărul de telefon 0256-308065. Pentru obținerea biletelor vor fi trebui depuse următoarele: cerere, cupon pensie din ultima lună şi/sau adeverinţă cu venitul brut din ultima lună, act identitate şi trimitere de la medicul de familie.

2 Comentarii

  1. Pirvu Lacrimioarapirvu1974@yahoo

    Bună ziua, aș vrea să întreb pentru mama bilet la tratament, la băile tușnad.

  2. ciolac valentina ileana

    buna ziua as dori sa va intreb daca nu aveti programareala GEOAGIU PE LUNA SEPTEMBRIE

Lasă un comentariu