Actualitate, Administrație

OFICIAL – Timișoara iese din carantină

E oficial! Timișoara iese din carantină. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență nu a putut să prelungească carantinarea orașului și a localităților periurbane deoarece nu a strâns suficiente voturi. Restricțiile de deplasare vor fi ridicate și în localitățile periurbane: Dumbrăvița, Ghiroda, Giroc și Moșnița Nouă.

Restricțiile de depalasare vor fi ridicate din 22 martie, ora 00.00 (noaptea de duminică spre luni).

„În urma votului exprimat, în cadrul CJSUT s-a votat după cum urmează : 20 voturi pentru, 9 abțineri și 9 voturi împotrivă, astfel ca prelungirea măsurilor de carantinare pentru localitățile: Timișoara, Dumbrăvița și Giroc pentru o perioadă de 7 zile nu a trecut, nefiind întrunită majoritatea necesara de 2/3 din membrii prezenți pentru adoptarea hotărârii de prelungire a măsurii de carantinare.

În ceea ce privește comuna Moșnița Nouă și comuna Ghiroda, analiza de risc întocmită de către Direcția de Sănătate Publică a concluzionat că nu este întrunit punctajul pentru a putea propune prelungirea carantinei zonale în aceste 2 localități, iar INSP a avizat măsura de ridicare a carantinei pentru aceste 2 localități”, se arată în comunicatul Prefecturii Timiș.

Lasă un comentariu