Actualitate, Administrație

OFICIAL – Orașul Lugoj iese din carantină la ora 00.00

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență confirmă, în mod oficial, că măsura de carantinare a municipiului Lugoj va expira la miezul nopții (5 decembrie, ora 00.00).

Decizia a fost luată pe 20 noiembrie, iar după 14 zile de carantinare, lugojenii vor putea circula fără declarații pe proprie răspundere. Conform analizei Direcției de Sănătate Publică, a fost înregistrată o scădere a numărului de cazuri.

Prefectul Liliana Oneț a convocat, în această după-amiază, o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență în cadrul căreia a fost abordată situația epidemiologică din municipiul Lugoj.
Conform analizei prezentate de Direcția de Sănătate Publică Timiș a reieșit faptul că rata de infectare/1000 de locuitori a scăzut de la instituirea carantinei
”, se arată în comunicatul CJSU.

Chiar dacă astăzi, 4 decembrie, rata de infectare a crescut (de la 3,11 la 3,45), autoritățile consideră că nu este necesară prelungirea perioadei de carantinare.

Nu se impune prelungirea carantinării pentru municipiul Lugoj, acesta ieșind din carantină în data 5 decembrie, ora 00.00”, mai transmit autoritățile.

32 de cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2 au fost depistate la Lugoj, în ultimele 24 de ore.

Lasă un comentariu