Administrație

OFICIAL – Dudeștii Vechi intră în carantină pentru două săptămâni. Restricțiile de deplasare se mențin la Dumbrăvița și Șandra.

Este oficial! Localitatea Dudeștii Vechi intră în carantină timp de 14 zile. Restricțiile de deplasare se mențin la Dumbrăvița și Șandra pentru încă o săptămână.

 Direcția de Sănătate Publică Timiș a făcut analiză pe fiecare dintre aceste unități administrativ-teritoriale pentru a se vedea dacă se impune măsura carantinării. Raportul final a fost transmis către Institutul Național de Sănătate Publică. INSP a trimis avizele pentru carantinarea localității Dudeștii Noi, pe o perioadă de 14 zile, dar și pentru prelungirea restricțiilor de deplasare în localitățile Șandra și Dumbrăvița, pentru șapte zile.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, va stabili momentul în care va fi instituită carantina pentru localitatea Dudeștii Vechi.

Hotărârile CJSU privind carantinarea împreună cu modelul Declarației pe propria răspundere vor fi transmise localităților și vor fi publicate pe site-ul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență – cjsutm.ro. De asemenea ordinele șefului DSU vor fi comunicate localităților carantinate și vor fi publicate pe site-ul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență – cjsutm.ro”, transmit reprezentanții Prefecturii Timiș.

Lasă un comentariu