Actualitate

O echipă de elevi din Timișoara dezvoltă o aplicație pentru turiștii orașului. Cum poți să îi ajuți!

O echipă de elevi de la Colegiul Economic „F.S. NITTI” dezvoltă o aplicație care vine în ajutorul turiștilor orașului. Aplicația se numește InfoTurist si este dezvoltată în cadrul concursului „Timișoara Creativă”. Mai jos regăsiți mesajul echipei InfoTurist.

„Noi, Ciutacu Gabriela, Istrate Raluca, Mirea Sorina, Todoruțiu Lorena, Balaș Robert, Cincu Iasmina, Pelici Snejana, Viteaz Cristina și Lungu Iasmin suntem echipa InfoTurist, 9 elevi din cadrul Colegiului Economic „F. S. NITTI” Timișoara, creativi și ambițioși, preocupați de promovarea orașului nostru, deoarece credem în potențialul și unicitatea sa.

Dorim ca până în anul 2023, Timișoara să se ridice la nivelul așteptărilor și să poarte cu mândrie titlul de „Capitală Culturală Europeană”. De aceea, în cadrul competiției „Timișoara Creativă”, venim cu o idee de afaceri inovatoare, și anume, cu o aplicație care va publica în timp real locurile disponibile de la toate localurile, terasele sau cafenelele din oraș.

Echipa InfoTurist

Dorim ca prin aceasta aplicatie sa ajutam turistii și cetățenii sa găsească cât mai rapid o masă liberă, să o rezerve si sa se poată bucura de timp câștigat pentru a petrece arături de cei dragi.
Aplicația va include și obiectivele turistice pe care le oferă orașul nostru, alături de povesti istorice, legende si o multitudine de poze.

De asemenea, în aplicație puteți găsi în timp real, mijloacele de transport în comun cu care puteți ajunge la destinația dorită.

Ne puteți ajuta donând suma de 1€, astfel ne veți ajuta la crearea aplicației InfoTurist, iar cu ajutorul vostru vom putea contribui cu aproximativ 15% din profitul obținut la restaurarea obiectivelor turistice și a mijloacelor de transport.

Pentru a ne putea susține și a afla mai multe despre noi accesați link-ul https://grow.startimpact.ro/?product=InfoTurist.

Lasă un comentariu