Actualitate

Nu vom putea avea petreceri de Revelion, anunță Ludovic Orban

Nu vom avea anul acesta petreceri de Revelion! Noaptea dintre ani nu va putea fi sărbătorită ca înainte, astfel de evenimente fiind interzise, anunță premierul Ludovic Orban.

Premierul a spus că petrecerea de Revelion este considerată cu caracter privat, astfel de evenimente fiind interzise, din cauza numărului crescut de infectări cu COVID-19. Totuși, turiștii se vor putea caza la hotel sau pensiune, dar nu vor putea participa la petrecerile de Revelion,.

Din punctul meu de vedere, petrecerea de Revelion este o petrecere privată, cum sunt nunțile, botezurile sau alte tipuri de petreceri. Pot să meargă la hotel, dar nu vor organiza petreceri private” a declarat Orban, fiind întrebat de ce se va întâmpla cu persoanele care au plătit deja avans pentru perioada de la finalul anului.

De asemenea, a mai transmis și un mesaj pentru persoanele care au fost prinse la petreceri private, în această perioadă:

Un mesaj foarte simplu: să nu mai participe! Putem să amânăm puțin distracția sau putem să ne distrăm în moduri în care să nu ne punem în pericol sănătatea. În general foarte mulți tineri se duc la astfel de petreceri, ei probabil nici nu simt, fiind asimptomatici, însă duc boala acasă. Când un tânăr se îmbolnăvește, își poate infecta părinții, bunicii sau alte persoane care sunt în categoria de risc” a mai adăugat premierul.

Lasă un comentariu