Actualitate

Județul Timiș – Aproape 250 de sancțiuni contravenționale acordate persoanelor care nu au respectat restricțiile în vigoare

Sute de timișeni sunt amendați, zi de zi, pentru nerespectarea măsurilor de igienă sanitară sau pentru încălcarea restricțiilor de deplasare. În ultimele 24 de ore, oamenii legii au acordat sancțiuni contravenționale în valoare de peste 70.000 lei.

Joi, 3 decembrie, 310 forțele de ordine au verificat 106 societăți comerciale și 129 de mijloace de transport. Peste 2500 de persoane au fost legitimate în urma acțiunilor.

Oamenii legii au aplicat sute de amenzi pentru nepurtarea măștii de protecție, precum și 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.500 de lei, pentru încălcarea restricțiilor de deplasare.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 240 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 71.500 de lei. Dintre acestea, 228 de sancțiuni contravenționale în valoare de 63.500 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare și 11 sanctiuni în valoare de 4.500 de lei au fost aplicate pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație”, se arată în comunicatul IPJ Timiș.

Autoritățile anunță că vor continua controalele și în perioada următoare.

Lasă un comentariu