Actualitate

Jaf în cartierul Mehala! Doi timișoreni au fost tâlhăriți în propria locuință de către cinci indivizi

Noaptea trecută, cinci indivizi au intrat într-un imobil din cartierul Mehala. Au sustras, prin violență, mai multe bunuri din casa în care locuiau doi timișoreni. Victimele – o femeie de 87 de ani și un bărbat de 57 de ani. Până la urmă, cei tâlharii au fost prinși de către polițiștii timișoreni și au ajuns în arest preventiv.

Incidentul a avut loc în noaptea de 19 spre 20 ianuarie. Bărbații, cu vârste de 19, 23, 27, 29 și 33 de ani (patru din Timiș și unul din Mehedinți), au intrat într-un imobil de pe strada Vuk Karadzic din cartierul Mehala din Timișoara, în care locuiau o bătrână de 87 de ani și un bărbat de 57 ani.

Cu cagule pe față și înarmați cu un cuțit, infractorii l-au lovit pe bărbat și au amenințat-o pe bătrână. De la locul faptei, infractorii au sustras mai multe bijuterii, un telefon mobil și suma de 2.000 lei.

În cursul zilei de joi, 21 ianuarie, indivizii au fost prinși de către polițiștii timișoreni. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

Prejudiciul a fost recuperat parțial.

Lasă un comentariu