Sănătate

Începe vaccinarea la Vama Nădlac. Se va folosi serul Johnson & Johnson

De miercuri, de la ora 10, românii din strâinaintate se vor putea vaccina chiar la graniță întrucât devine funcțional punctul de vaccinare din Vama Nădlac. Potrivit Prefecturii Arad, se va folosi ser Johnson&Johnson.

„Activitatea de vaccinare în Vama Nădlac II (autostradă) va începe miercuri, 2 iunie, la ora 10. Va fi administrat vaccinul produs de compania Johnson&Johnson, pentru care nu este necesar rapelul, administrându-se o singură doză pentru imunizarea completă. Centrul de vaccinare este amplasat pe sensul de intrare în țară, în partea dreaptă, la aproximativ 50 de metri de punctul vamal”, a transmis Prefectura Arad.

Centrul va fi constituit din containere și îi are ca beneficiari pe românii din străinătate care doresc să se imunizeze și nu o pot face atât de rapid în țările unde se află, în mod deosebit din Austria și sudul Germaniei.

Containerele de vaccinare sunt dotate cu sisteme de aer condiționat. Cei care se vor imuniza la vamă nu vor mai trebui să tranziteze punctul de frontieră, dacă vin din străinătate.

Lasă un comentariu