Actualitate

Incendiu la un centru comercial din Sânnicolau Mare

Intervenție a pompierilor, în noaptea de duminică spre luni, la Sânnicolau Mare. Aceștia au fost chemați să intervină după ce o clădire cu spații comerciale a fost cuprinsă de flăcări.

Alarma a fost dată în dispeceratul ISU Banat cu nu mult timp înainte de ora 2. Pompierii au ajuns la fața locului trei autospeciale de stingere, un echipaj SMURD și nouă subofițeri.

„De asemenea, au fost trimise în sprijin, din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Timisoara o autospecială de stingere și o autoscară S42 cu un efectiv de 5 subofițeri, iar din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Timisoara o autospecială de stingere cu 3 subofițeri.

Pentru încadrarea celorlalte mijloace tehnice din cadrul subunității, s-a dispus creșterea capacității operaționale la nivelul 3 (alarmarea unei ture de serviciu), la Stația de Pompieri Sânnicolau Mare.

În sprijinul pompierilor militari, au intervenit și pompierii voluntari din cadrul SVSU Cenad, SVSU Valcani și SVSU Dudeștii Vechi.

La locul intervenției au fost prezente și echipe din cadrul operatorului de energie electrică și gaze, echipaje de poliție și jandarmi”, transmit reprezentanții ISU Banat.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta generalizat, la acoperiș și încăperi. În total, focul a afectat o suprafață de 900 de metri pătrați. Cel mai probabil, spun pompierii, incendiul a pornit de la un cablu electric defect.

Lasă un comentariu