Actualitate

Fritz în urma protestelor din fața casei: Nu mă vor intimida. Nu, Timișoara nu-i a lor

Reacția edilului Timișoarei a venit la câteva ore de când Timișorenii nemulțumiți de restricții au protestat în fața casei lui. Dominic Fritz vorbește despre extremiști, grupuri de interese, într-un discurs anti-timișorean: „Nu, Timișoara nu-i a lor”.

„Am respectat și voi respecta întotdeauna dreptul oricui de a protesta. Mai ales la Timișoara, orașul libertății. Dar nu există libertate fără responsabilitate. Supărarea pe măsurile luate la nivel național pentru combaterea pandemiei nu este o justificare pentru încălcarea regulilor și terorizarea unui întreg oraș în miez de noapte. Este evident pentru toată lumea că prin acțiunea de noaptea trecută, desfășurată concomitent în mai multe orașe din țară, s-a încercat provocarea și intimidarea cetățenilor, după un an de sacrificii”, a transmis, pe Facebook, primarul Timișoarei.”,a declarat Dominic Fritz.

Primarul crede că după ce a câștigat alegerile, a deranjat multe grupuri de interese, acuzănd că protestatarii sunt înpunși de la spate de extremiști. Acesta anunță că nu se lasă intimidat.

„Știu că încrederea pe care am primit-o de la timișoreni a deranjat multe grupuri de interese, iar transparența la care lucrăm în Primăria Timișoara îi sperie pe mulți. Rezultatul: aceiași oameni care recent clamau că nu locuiesc în Timișoara s-au adunat noaptea trecută în fața casei mele pentru a mă înjura. Nu mă vor intimida. Aceste persoane nu își doresc un dialog. Sunt împinse de la spate de niște extremiști care declară public că doresc libertate pentru toți, dar în același timp promovează un discurs violent, xenofob și anti-european – adică profund anti-timișorean.

Nu, Timișoara nu-i a lor”, a completat Dominic Fritz.

Lasă un comentariu