Politică

Dominic Fritz va face parte din echipa de negociere USR-PLUS pentru noul guvern

Primarului Timișoarei, Dominic Fritz, va fi inclus în grupul de negociere al Alianței USR-PLUS pentru formarea noului guvern.

Prima zi de negociere este a noului executiv este programată pentru sâmbătă. Edilul-șef va reprezenta valorile și speranțele Timișoarei, dorind o guvernare stabilă și puternică.

Este o onoare să reprezint, la București, valorile și speranțele Timișoarei și Banatului. Le mulțumesc colegilor din Alianța USRPLUS care m-au propus și susținut. Avem nevoie, mai mult ca oricând, de un executiv puternic și stabil și de o guvernare profesionistă, care să redea încrederea că politica poate genera soluții pentru oameni, aici și peste tot în țară. Sunt 4 ani în care putem să începem să reconstruim statul pe reguli clare, predictibile și drepte, pe respect și empatie față de cetățeni. În vremurile acestea de neliniște și de dezamăgire față de politică, reflectate în absenteism și în rezultatul votului, e o datorie să ținem drept drumul european al României. Aceasta a fost voința Timișoarei exprimată la locale și parlamentate și mă voi asigura că nu ne vom abate niciun centimetru”, a scris Dominic Fritz pe Facebook.

Trei partide vor participa la aceste negocieri: PNL, Alianța USR-PLUS și UDMR.  Pe lângă distribuirea cabinetelor din noul executiv, formațiunile politice vor fi nevoite să decidă cum vor fi împărțite cele două Camere din Parlamentul României.

Lasă un comentariu