Actualitate

Dominic Fritz s-a vaccinat cu Astra Zeneca. „Am pus și eu un umăr pentru Timișoara. Pare netonifiat, dar mușchii mei sunt pe dinăuntru”

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, s-a vaccinat cu serul Astra Zeneca, despre care spune că este un „vaccin sigur și eficace”. Edilul atrage atenția că sunt mii de locuri libere pentru imunizarea cu acest ser, după ce interesul a scăzut în ultima perioadă.

„M-am vaccinat cu Astra Zeneca pentru că este un vaccin sigur și eficace. În județul Timiș și în Timișoara sunt mii de locuri libere pentru acest vaccin. Dacă faceți rezervarea azi, vă puteți vaccina poimâine, nu există listă de așteptare!

Nu ascund faptul că mă îngrijorează că ritmul de înscriere la vaccinare a încetinit și câteva centre nu funcționează la capacitate maximă pentru că locurile nu sunt ocupate”, a spus Fritz.

Dominic Fritz le recomandă cetățenilor să se vaccineze pentru a trece cât mai repede peste pandemie.

Este alegerea fiecăruia dacă se vaccinează sau nu. Dar este evident că doar prin vaccinare masivă și rapidă vom trece peste această pandemie. Iar noi, cei din Timișoara și județul Timiș, avem acum șansa să fim primii care atingem imunizarea de masă și care ne va permite să trăim din nou o viață normală”, a transmis primarul Timișoarei.

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Timiș au fost imunizate 3.283 persoane.

Lasă un comentariu