Actualitate

DOCUMENT – Descărcați de aici modelul de declarație pe propria răspundere

Declarația pe propria răspundere va fi necesară în patru localități din județul Timiș. Descărcați de aici modelul.

CITEȘTE ȘI Giroc, Dumbrăvița, Moșnița Nouă și Ghiroda intră în carantină

Giroc, Dumbrăvița, Moșnița și Ghiroda vor intra în carantină pentru 14 zile. Pentru a se putea deplasa, locuitorii din aceste localități vor fi nevoiți să completeze o declarație pe propria răspundere, în care să specifice motivul și durata deplasării.

DESCARCĂȚI DE AICI MODELUL

declaratie-pe-propria-raspundere-ian-2021

În următoarele 14 zile, în aceste localități vor fi interzise evenimentele private, iar restaurantele, cafenelele (inclusiv terasele), sălile de jocuri, hotelurile, pensiunile, cinematografele se vor închide. Vor putea participa la slujbele religioase doar opt persoane. Cursurile se vor desfășura online. Masca este obligatorie în toate spațiile publice.

Între orele 22:00 – 05:00, circulația va fi permisă pentru persoanele care desfășoară activități în domenii precum ordinea publică, securitate, sanitară, asistență și protecție socială, unitate publică sau comunicații.

Pentru ieșirea din localitate, în scop profesional sau nu, va fi necesară prezentarea unui document valabil (carnet de elev/student, legitimație sau adeverință de la locul de muncă sau declarația pe propria răspundere pentru justificarea deplasării). De asemenea, regula se aplică și persoanelor care nu locuiesc în localitățile carantinate, dar se deplasează în ele în scop profesional sau alt motiv justificat.

3 Comentarii

 1. Pingback: OFICIAL - Giroc, Dumbrăvița, Moșnița Nouă și Ghiroda intră în carantină în această noapte – Jurnalul de Timiș

 2. Pingback: OFICIAL - Giroc, Dumbrăvița, Moșnița Nouă și Ghiroda intră în carantină – Jurnalul de Timiș

 3. BROTHERHOOD ILLUMINATI

  Salutări de la marea ORDINĂ A ILUMINAȚIILOR către statul unit și peste tot în lume, aceasta este o oportunitate deschisă de a vă alătura frăției Iluminatului unde vă puteți recupera visele pierdute și, de asemenea, unde puteți vedea lumina bogăției și fericirii fără nici un sacrificiu de sânge. Și plătim, de asemenea, suma de 500.000 USD pentru a-i întâmpina pe toți membrii noi pe măsură ce se alătură frăției și, de asemenea, pentru o casă la alegere și locație cu investiții, împreună cu această oportunitate în viață pentru ca aceștia să fie renumiți.

  AVANTAJE ACORDATE NOILOR MEMBRI CARE SE ALĂTURĂ LA ILUMINAT.
  1. O recompensă în numerar de 500.000 USD USD.
  2. O nouă mașină Sleek Dream evaluată la 200.000 USD USD
  3. O casă de vis cumpărată în țara la alegere și multe altele

  NOTĂ; vă puteți alătura frăției Illuminati de oriunde din lume India, Turcia, Africa, Statele Unite, Malaezia,
  Dubai, Kuweit, Regatul Unit, Austria, Germania, Europa. Asia, Australia etc.,

  NOTĂ: dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: brotherhoodilluminati959@gmail.com

  Salutări TEMPLUL ILUMINA STATELE UNITE

Lasă un comentariu