Actualitate

DOCUMENT – Descărcați de aici modelul de declarație pe propria răspundere

Declarația pe propria răspundere va fi necesară în patru localități din județul Timiș. Descărcați de aici modelul.

CITEȘTE ȘI Giroc, Dumbrăvița, Moșnița Nouă și Ghiroda intră în carantină

Giroc, Dumbrăvița, Moșnița și Ghiroda vor intra în carantină pentru 14 zile. Pentru a se putea deplasa, locuitorii din aceste localități vor fi nevoiți să completeze o declarație pe propria răspundere, în care să specifice motivul și durata deplasării.

DESCARCĂȚI DE AICI MODELUL

declaratie-pe-propria-raspundere-ian-2021

În următoarele 14 zile, în aceste localități vor fi interzise evenimentele private, iar restaurantele, cafenelele (inclusiv terasele), sălile de jocuri, hotelurile, pensiunile, cinematografele se vor închide. Vor putea participa la slujbele religioase doar opt persoane. Cursurile se vor desfășura online. Masca este obligatorie în toate spațiile publice.

Între orele 22:00 – 05:00, circulația va fi permisă pentru persoanele care desfășoară activități în domenii precum ordinea publică, securitate, sanitară, asistență și protecție socială, unitate publică sau comunicații.

Pentru ieșirea din localitate, în scop profesional sau nu, va fi necesară prezentarea unui document valabil (carnet de elev/student, legitimație sau adeverință de la locul de muncă sau declarația pe propria răspundere pentru justificarea deplasării). De asemenea, regula se aplică și persoanelor care nu locuiesc în localitățile carantinate, dar se deplasează în ele în scop profesional sau alt motiv justificat.

2 Comentarii

  1. Pingback: OFICIAL - Giroc, Dumbrăvița, Moșnița Nouă și Ghiroda intră în carantină în această noapte – Jurnalul de Timiș

  2. Pingback: OFICIAL - Giroc, Dumbrăvița, Moșnița Nouă și Ghiroda intră în carantină – Jurnalul de Timiș

Lasă un comentariu