Sport

Doar un punct cu codașa campionatului după un festival de ocazii. Pandurii – Poli 1-1

Politehnica Timișoara s-a întâlnit, în deplasare, cu Pandurii Târgu Jiu într-un meci ce a contat pentru etapa a 19-a a Ligii a 2-a. Cu toate că echipa timișoreană era anunțată ca fiind mare favorită, aceasta nu a reușit să obțină decât un punct.

Echipa olteană a fost cea care a deschis scorul în minutul 20 prin Felipe Acosta Bayer, fiind egalată de Politehnica după numai 6 minute prin golul lui Dorin Codrea.

Argumentele pentru care Poli era favorită erau multe, începând de la locurile pe care echipele le ocupau în campionatul Ligii a 2-a, miza jocului, cât și faptul că echipa timișoreană era în efective complete, neavând jucători accidentați.

Însă, după cum fotbalul ne-a arătat în mai multe rânduri de-a lungul timpului, nu argumentele joacă și nu argumentele îți aduc puncte, fiind nevoie de determinare și inspirație în joc pentru a reuși să câștigi.

Meciul Pandurii – Poli a semănat în multe momente cu un festival de ocazii, cele mai multe dintre acestea fiind la poarta oltenilor pe finalul jocului, dar nici ocaziile nu aduc victorii.

În etapa următoare, ASU Politehnica va sta pentru că ar fi trebuit să joace cu Turris Turnu Magurle, echipă retrasă din campionat. Timișorenii vor mai juca un singur meci în campionatul regulat al Ligii a 2-a, în deplasare cu Concordia Chiajna în 27 martie, la ora 11.

Lasă un comentariu