Administrație

Directorul de la Piețe SA, Ioan Nasleu, a fost exclus din PNL. Nasleu: Închin un pahar de vin pentru excluderea mea

Fostul consilier personal al lui Nicolae Robu, actualul șef de la societatea de piețe din Timișoara, Ioan Nasleu, a fost exclus din PNL. Decizia a fost luată în cadrul unei ședințe susținute de Biroul Politic Local Timișoara. Excluderea din rândul liberalilor nu îl va face să părăsească postul de director din fruntea piețelor, deși Dominic Fritz i-a solicitat demisia de onoare încă de la începutul mandatului de primar.

Posibilitatea excluderii lui Ioan Nasleu a fost anunțată încă de acum o săptămână, după ce acesta a postat pe contul de Facebook un mesaj homofob și antisemit, adresat membrilor USR dar și liberalilor din PNL. Printre cei vizați au fost noul primar al Timișoarei, Dominic Fritz, dar și președintele Klaus Iohannis.

Președintele interimar al PNL, Alin Nica, a anunțat că va urma propunerea de excludere din partid al directorului de la Piețe, lucru ce s-a și întâmplat în urma unei ședințe susținute de liberalii din Timișoara.

PNL Timiş se delimitează de declarațiile domnului Ionuț Nasleu și dezaprobă total atât limbajul, cât și ideile vehiculate de acesta. În calitate de om și președinte al PNL Timiș consider inacceptabilă ieșirea nervoasă a domnului Ionuț Nasleu în spațiul public online, motiv pentru care voi da curs propunerii colegilor liberali de a analiza conduita domnului Nasleu în prima ședință a Biroului Permanent Județean al PNL Timiș”, declara Alin Nica în urmă cu o săptămână.

Decizia a fost votată aproape în unanimitate. Fostul consilier al lui Nicolae Robu nu se afla la prima abatere, transmițând un mesaj cu tentă homofobă chiar după alegerile locale din 27 septembrie.

Ioan Nasleu a reacționat în mod ironic pe Facebook, declarând că va închina un pahar de vin în cinstea excluderii sale din PNL.

Mesajul integral postat de Ioan Nasleu:

Lasă un comentariu