Actualitate

Deputat PNL Ben-Oni Ardelean se află internat la Spitalul Victor Babeș din Timișoara. Are COVID-19

Deputatul liberal Ben-Oni Ardelean s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2. Din cauza simptomelor, acesta s-a internat duminică la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara.

Încă un politician a fost confirmat cu COVID-19, după ce fostul primar Nicolae Robu anunța că a avut boala la începutul acestei luni. Este vorba despre Ben-Oni Ardelean, deputat PNL de Timiș. Pentru că a avut simptome specifice infecției, a ales să se interneze la Spitalul Victor Babeș din Timișoara. Datorită tratamentului administrat de cadrele medicale, starea este stabilă.

De ieri, mă aflu internat la Spitalul Victor Babes Timisoara, după ce cu o seară înainte am prezentat simptome clare de infecție cu Coronavirus.
În prezent, starea mea de sănătate este stabilă, mă simt mult mai bine- cadrele medicale de aici, dând dovadă de un profesionalism și o dăruire pentru pacienți, greu de înțeles din afara spitalului
”, a scris Ben-Oni Ardelean pe Facebook.

Deputatul liberal nu știe de unde s-a infectat, însă menționează că a luat toate măsurile de protecție în timpul campaniei electorale. Ardelean a ținut să le mulțumească cadrelor medicale de la spital și le recomandă oamenilor să se protejeze.

Mulțumesc managerului Dr. Cristian Oancea, medicilor, asistenților medicali, infirmierelor și personalului auxiliar, care sunt lângă noi neîncetat, 24 din 24.
Menționez faptul că în toată perioada de campanie electorală, la puținele întâlniri avute, m-am protejat, atât eu cât și ceilalți participanți, însă inevitabilul s-a produs, din păcate. Aveți grijă de dumneavoastră, protejați-vă cât de mult posibil, fiți optimiști și nu vă pierdeți credința în Dumnezeu! Împreună vom trece și peste această încercare!
”, a mai spus deputatul.

Lasă un comentariu