Editorial

Cugetările liberalului Ioan Nasleu: „Unde sunt Bănățenii demni? Au ajuns să ne conducă homosexualii? Vă place? Ar trebui să se desființeze SRI! Au învins serviciile secrete externe…”

Directorul de la Piețe SA, apropiat al fostului primar Nicolae Robu, Ioan Nasleu, a avut o nouă răbufnire pe Facebook, la o zi după ce mandatul lui Dominic Fritz a fost validat de către magistrații de la Judecătoria Timiș.

Discursul fostului consilier al lui Nicolae Robu a avut mai multe ținte: susținătorii USR-ului, Dominic Fritz, Klaus Iohannis, SRI. Mesajul are și tente antisemite, Nasleu punând întrebarea „„De ce toți învingătorii au nume de evrei? Îmi e dor de traci”.

Ionuț Nasleu își începe mesajul cu o lecție de istorie, rectificând veridicitatea manualelor de istorie.

Am obosit de Iohannis, urăsc trădătorii, importatorii de spioni. Îmi este dor de traci. Ne-am falsificat și manualele de istorie, în cărți i-am bătut pe toți! Real, i-am trădat pe toți și am plătit tribut

Discursul continuă prin stabilirea raportului de forță între persoanele (frustrate, după spusele care utilizează calculatorul și „băieții care îi paletau”, asta în contextul în care Nasleu a fost consilierul unui IT-ist (după cum primarul în funcție spunea acum câteva zile). Acesta spune că respectiva categorie reprezintă masa de manevră, exemplificând prin conducerea liberală a țării.

„Vrem șomeri, îi avem și pe ăia. I-ați votat, voi ăia frustrați din spatele calculatorului, pe care noi băieții îi mai paletam. Ei erau doar masă de manevră… Iohannis, Orban etc, ca și acum.”

Nasleu face apel către toți bănățenii demni, dorind să apare principiile după care se ghidează țara:

„Unde sunteți colegii mei, să apărăm Constituția. Unde sunt Bănățenii demni? Au ajuns să ne conducă homosexualii? Vă place? Ar trebui să se desființeze SRI! Au învins serviciile secrete externe..”

Liberalul mai spune, nostalgic, că Timișoara a fost cedată unor „personaje virulente, pe care obișnuiam să îi batem la școală și cărora le furam mâncarea, lucru normal înainte de 89..”

Acesta mai susține că susținătorii lui Dominic Fritz sunt „niște papagali frustrați, iubitori de LGBT. Timișorenii sunt independenți, adică nu au coloană dacă Fritz le ridică un deget, ei râd.. Izolații de ieri sunt USR-iștii de azi, papagali, ascunși după tastatură”

Discursul este finalizat printr-o comparație, ilustrând modul în care Timișoara va fi condusă:

„Încă o dată zic, nu suntenți născuți să conduceți. Geppetto sunt serviciile, Pinochio e Fritz și voi ceilalți, care ați coborât din ceruri, de fapt niște papagali negativiști, care erați de râsul străzii și v-ați trezit cu oarecare putere, tot papagali frustrați rămâneți..”

Ioan Nasleu a fost reclamat la Consiliului Național pentru Combatarea Discriminării. Mesajul a fost șters după puțin timp de la momentul postării.

sursă foto: adevărul.ro

2 Comentarii

  1. Pingback: Ioan Nasleu, directorul de la Piețe SA, riscă excluderea din PNL Timiș – Jurnalul de Timiș

  2. Pingback: Directorul de la Piețe SA, Ioan Nasleu, a fost exclus din PNL. Nasleu: Închin un pahar de vin pentru excluderea mea – Jurnalul de Timiș

Lasă un comentariu