Fără categorie

Cristian Moș, vicepreședinte CJ Timiș: Dacă aveți imagini cu drumuri județene înzăpezite, vă rog să mi le trimiteți

Vicepreședintele CJ Timiș, Cristian Moș, a scris pe pagina de Facebook că se află în contact direct cu firmele responsabile de deszăpezirea drumurilor județene. Chiar și așa, el face apel către cetățeni: „Dacă aveți imagini cu drumuri județene înzăpezite, vă rog să mi le trimiteți”.

Moș susține că este în contact cu firmele contractate pentru deszăpezirea drumurilor județene din Timiș. Deoarece documentele au fost încheiate pe vremea fostei administrații, vicepreședintele CJT spune că va avea loc o evaluare a prestației la finalul sezonului rece.

Zilnic sunt în contact cu furnizorii de servicii de deszăpezire din județ și mă asigur că lucrurile decurg conform contractelor încheiate de fosta administrație județeană în toate cele 6 zone. După ce trece sezonul rece o să vină și momentul concluziilor și vă voi ține la curent cu deciziile pe care le voi lua, în funcție de calitatea serviciilor prestate”, a scris Cristian Moș pe Facebook.

Liderul USR speră ca cetățenii să îi sară în ajutor și le-a transmis că așteaptă imaginile acestora în cazul în care sunt sesizate drumuri județene înzăpezite.

Dacă aveți imagini cu drumuri județene înzăpezite, vă rog să mi le trimiteți – eu voi încerca să stau cât mai mult pe teren, dar mă ajută mult și ajutorul vostru”, este rugămintea vicepreședintelui CJ Timiș.

Lasă un comentariu