Actualitate

Crește numărul de infectări cu COVID-19 la Penitenciarul Popa Șapcă! Încă 11 persoane depistate

După ce nouă deținuți au fost confirmați cu virusul COVID-19, testările efectuate au arătat că încă 11 persoane, 10 persoane private de libertate și un gardian, au fost infectate.

În urma cazurilor apărute la peninteciar, conducerea a dispus testarea a 95 de deținuți și opt polițiști, fiind considerați potențiali contacți cu cei infectați anterior. Testele au arătat că încă 11 persoane s-au îmbolnăvit.

Nouă dintre deținuți au fost transportați la București, la Penintenciarul-Spital Jilava, în timp ce al 10-lea este internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Dr. Victor Babeș. Conducerea penintenciarului a confirmat faptul că și în acest caz, persoanele private de libertate se aflau în aceeași cameră de deținere.

Referitor la testele efectuate poliţiştilor de penitenciare, precizăm că unul dintre acestea a indicat un rezultat pozitiv. Ca măsură preventivă, s-a dispus testarea întregului efectiv de deţinuţi şi a tuturor cadrelor unităţii” a mai transmis conducerea penintenciarului Popa Șapcă.

Lasă un comentariu