Administrație

Cosmin Tabără, viceprimarul Timișoarei, în vizită la Poliția Locală

Responsabil de coordonarea activității Poliției Locale, viceprimarul Cosmin Tabără a vizitat sediul instituției de pe strada Avram Imbroane.

Cosmin Tabără a discutat cu angajații instituției despre problemele pe care le au polițiștii locali, dar și cei aflați la conducere. Pe lângă, viceprimarul a fost interesat de propunerile acestora pentru eficientizare activității, dar și pentru îmbunătățirea relației în raport cu cetățenii orașului.

S-a marcat încă o dată necesitatea apropierii față de nevoile timișorenilor, implicarea în soluționarea problemelor acestora, deschidere, dar și fermitate când vine vorba despre aplicarea cu discernământ a legii”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Noul viceprimar a mai vizitat sediul unde sunt vizionate camerele de supraveghere din oraș, concluzionând că este un instrument de lucru eficient și modern.

Cosmin Tabără s-a arătat disponibil să sprijine extinderea acestui tip de monitorizare pe viitor, așa cum se întâmplă de altfel în toate marile orașe ale lumii”, se mai arată în comunicatul instituției.

Cosmin Tabără a fost investit în funcția de viceprimar pe 19 ianuarie 2021.

Lasă un comentariu